Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Becali se jură că i-a dat 10.000 de dolari lui George Maior

Postat la: 28.04.2017 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Patronul FCSB Gigi Becali susține că, "cu 10 ani înainte", i-a dat 10.000 de dolari fostului şef al SRI, George Maior, acuzându-l în același timp că, înainte de condamnarea sa, au stabilit să vorbească la telefon, dar Maior nu i-a mai răspuns.

"Eu trebuia să mă întâlnesc cu Maior înainte să mă condamne. Mi-a zis că mă sună el marţi şi marţi nu m-a mai sunat. Nu mi-a mai răspuns Maior mincinosul. Eu cu 10 ani înainte i-am dat 10.000 de dolari, l-am sponsorizat pe tatăl lui pentru o casă. Maior, mincinosul. Nu mi-a mai răspuns la telefon", a relatat Becali joi seară la România TV.

La același post TV Gigi Becali s-a decalarat convins că SRI și Traian Băsescu s-au aflat în spatele condamnării sale. "Comanda arestării mele a fost dată numai de SRI. Fără marca Băsescu şi aprobarea lui, nu se făcea însă nimic în România. Ei luau hotărârea, dar îl anunţau pe Băsescu. Şi el a zis DA", a susținut afaceristul.

"Cineva din SRI mi-a spus în urmă cu patru-cinci zile: Cu tine n-avea nimeni nimic din punct de vedere material, aveau din punct de vedere politic. Erai în echipa lui Crin Antonescu şi cuvântul tău conta foarte mult ca Antonescu să devină preşedintele României", a mai spus Becali.

Ca să fie convingător, patronul FCSB a relatat: "A venit şeful Jandarmeriei din Constanţa şi mi-a zis: Băi Gigi, hai să-ţi spun ceva! Băsescu dă personal telefon, că nu vrea să faci puşcărie uşoară. Eu vă spun ce mi s-a spus! Să vă mai spun altă situaţie, de la Jilava. Şeful de acolo, băiat bun, mi-a zis: Au venit doi la mine acasă, acasă, nu la serviciu, şi mi-au zis: Ai grijă, dacă Becali are bani să nu facă puşcărie la mişto".

În replică, George Maior a negat acuzațiile care îl vizează și îl amenință pe Gigi Becali cu judecata. ''Referitor la calomniile vehiculate în spațiul public de către domnul Gheorghe Becali, resping cu fermitate asemenea minciuni. Nu am luat bani de la nimeni niciodată și îmi rezerv dreptul de a-i acționa în judecată pe cei care lansează asemenea enormități care fac parte evident dintr-un efort mai larg de discreditare sistematică a reputației mele'', a transmis actualul ambasador al României în SUA într-o declarație remisă presei.

 

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE