Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Batrana din Gorj care implineste 100 de ani: „Mai ia si pastile, ii mai dam ceai, dar nu a avut internari deloc" Care e secretul longevitatii ei

Postat la: 11.03.2018 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Ziua de 8 martie are o incarcatura aparte pentru o batrana din Gorj care implineste un secol de viata. Traieste intr-o casa modesta si a muncit pe rupte, pana dupa 80 de ani! Oficialitatile si prietenii familiei au mers la ea acasa cu flori si un tort aniversar. Spre bucuria tuturor, centenara a suflat in toate lumanarile de pe tort, incantata de surpriza de care a avut parte.

Mai greu i-a fost aniversatei sa isi aduca aminte numarul anilor pe care i-a trait pana acum. S-a mirat si ea afland ca a implinit un secol de viata. Elena Feteanu a venit pe lume exact in urma cu un secol, chiar de Ziua Femeii. Din 1989 este vaduva, iar dintre cei 6 copii pe care i-a avut, doar doi mai sunt in viata, un baiat si o fata. Despre fiica ei insa, nu mai stie nimic de ani buni. Viata si-o traieste alaturi de fiul ei, care se bucura ca, pana la aceasta varsta venerabila, mama sa nu a avut nevoie de medic.

"Mai ia si pastile, ii mai dam ceai, dar nu a avut internari deloc, numai de a muncit pe camp"; spune fiul femeii. Petrinela Sorop: "De cate ori am venit nu a avut nevoie de nici un tratament, e sanatoasa, de cand o am ca pacienta nu a luat nicio reteta". Desi toata lumea o intreaba care e secretul longevitatii, batrana raspunde invariabil ca munca si cumpatarea au adus-o pana la 100 de ani. Autoritatile i-au oferit batranei si 1000 de lei cu care sa isi cumpere cele necesare acasa.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE