Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Batjocură: Un „specialist" ALDE de la spaţii verzi din Giurgiu, administrator la Oil Terminal

Postat la: 13.03.2017 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Adunarea Generală a Acţionarilor (AGA) de la Oil Terminal a ales vineri un nou Consiliu de Administraţie, în care apar câteva nume noi foarte interesante. Un amestec original, tipic românesc, între numirea pur politică a unui îngrijitor de spaţii verzi şi lucrător de salubritate la şefia unei companii petroliere strategice, reorientarea profesională a unui specialist în energie nucleară şi cooptarea unui nou coleg de la o altă companie de stat din Constanţa.

AGA a decis revocarea din calitatea de membri ai Consiliului de Administrație de la Oil Terminal a lui Toma Bogdan Costreie, Cătălin Constantin Grigorescu, Iulia Gabriela Tănase, Bogdan Valentin Ghiță, SC Staar Rating SRL (reprezentată de Dan Cristian Bărbulescu), Dumitru Matei și Nicoleta Mariana Moise. În schimb, au fost numiţi în calitatea de administratori provizorii, prin metoda votului cumulativ, Toma Bogdan Costreie, Ionuț Barbu, Florin Cristian Gheorghe, Hermina Bectemir, Aurelian Ovidiu Andrei, Nicoleta Mariana Moise şi SC Staar Rating SRL, reprezentată de acelaşi Dan Cristian Bărbulescu.

Noul administrator provizoriu Ionuţ Barbu este membru din partea Nuclearelectrica în comisia de negociere cu China General Nuclear pentru construirea Unităţilor 3 şi 4 de la Centrala Nucleară Cernavodă şi şeful Biroului Infrastructură Critică din Nuclearelectrica. Barbu a fost timp de 14 ani, între 2001 şi 2014, inginer operare sau coordonator de programe la CNE Cernavodă. La rândul său, Hermina Bectemir vine la Oil Terminal din poziţia de director executiv al Direcţiei Comerciale din Compania Naţională Administrarea Canalelor Navigabile SA Constanţa. Anterior, a fost angajată ca specialist în domeniul calităţii la Grup Servicii Petroliere SA.

Cea mai interesantă numire, pur politică, este cea a lui Aurelian Ovidiu Andrei. Acesta este consilier judeţean ALDE în Giurgiu şi preşedintele CA de la SC Întreţinere Peisagistică şi Spaţii Verzi SA Giurgiu, lucrând din anii '90 numai în regii locale şi judeţene de salubritate, domeniul public şi spaţii verzi, precum Salubris SA Giurgiu, Administraţia Domeniului Public Giurgiu, Direcţia Generală de Servicii Publice şi Gospodărire Comunală Giurgiu etc. Oil Terminal este controlată de Ministerul Energiei, care deține 59,62% din acțiuni și are aproape 1.000 de angajați. Oil Terminal a înregistrat anul trecut un profit net în creștere de 2,6 ori, de 15,4 milioane lei, la o cifră de afaceri de 160,5 milioane lei, în urcare cu 16% față de anul anterior.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE