Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Batjocură: CFR Călători vinde bilete pentru locuri fantomă

Postat la: 12.06.2017 | Scris de: ZIUA NEWS

0

In ultima perioadă, CFR Călători a inceput sa emita tot mai multe bilete cu loc în vagoane care care nu exista. De câteva luni, la statia CFR Ploiești Sud se emit bilete pentru trenul inter regio nr.1552, dar prețul este de regio, desi la informații fugureaza ca fiind tren inter regio, la care se adaugă o suma pentru de rezervarea locului.

Spre exemplu, un bilet Ploiesti-Bucuresti costa in regim regio 7,3 lei,dar la acest tren care figurează în regim de inter regio, se achita o rezervare de loc. Este vorba de un leu, și astfel biletul costa 8,3 lei. Însă, de aici incepe surpriza. Călătorii când ajung la vagonul și locul menționat pe bilet constata că acel loc nu exista. De ce? Pentru că toate cele opt vagoane ale acestui tren operat de CFR Calatori sunt numerotate de la 1a , 1b pana la 1e. Ca atare, călătorii care au trecut pe bilet locul cu 2a, 2b, 2c sau 2d constata că locul lor nu exista.

Astfel, calatorul se plimba de la un vagon la altul, întreabă nasul și afla de la controlor că locul este intr-un vagon care este inscripționat greșit. Aceasta mascarada se repeta de câteva luni la statia CFR Ploiești Sud, spre disperarea călătorilor care sunt obligați de plimbe cu bagajele de la un vagon la altul pentru că CFR Călători nu este în stare să inscripționare corect vagoanele. Adică, zilnic își plimbă călătorii de la un vagon la altul. Mai pe scurt, își bate joc de călătorii! Dar cui ii mai pasa de călători?

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE