Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Baronul Bădălău încolțit de lupii tineri crescuți de el la Giurgiu

Postat la: 11.09.2017 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Suprematia totala in judetul Giurgiu a baronului PSD Niculae Badalau incepe sa clatine. Oamenii inventati, asumati si promovati de el au inceput sa-si arate coltii, adica au inceput sa miste in front.

Cei mai agresivi oameni din trupa lui Badalau au inceput sa fie deptatii Andrei Alexandru si Razvan Cuc, actualul ministru al Transporturilor. Potrivit informatiilor detinute de ZIUAnews, cei doi vor sa-i reteze suprematia lui Badalau in PSD Giurgiu si primul pas vor sa-l faca la alegerile pentru noul sef al PSD Giurgiu care va avea loc in aceasta luna. Tandemul Cuc-Andrei vrea sa-l detroneze de la sefia organizatiei judetene pe actualul presedinte interimar, Marian Mina, care este presedintele CJ Giurgiu si totodata finul lui Badalau. Ca atare, cei doi deputati au inceput sa-si caute sustinatori in randul primarilor din judet carora le transmite ca au primit binecuvantarea de la baronul de Teleorman- Liviu Dragnea, sa se lupte pentru preluare sefia organizatiei judetene.

Mai mult, cei si-au facut si un plan cu bataie lunga: Andrei Alexandru se viseaza, in 2020, primar al municipiului Giurgiu, iar Razvan Cuc -presedinte al CJ Giurgiu. Un examen important de racolare a primarilor din judet de catre tandemul Cuc- Andrei va fi la sfarsitul acestei saptamanii la nunta de la Comana, unde odraslele a doi edili giurgiuveni isi vor uni destinul iar nas le va fi chiar fiul baronului de Giurgiu- Gabi Badalau. Ramane de vazut daca tandemul Cuc- Andrei il va detrona pe finul lui Badalau de la sefia organizatiei PSD Giurgiu. Insa, nu trebuie omis ca Andrei Alexandru si Razvan Cuc sunt creatia lui Badalau, si ei au ajuns in PSD si deputati datorita acestuia, dupa ce au trecut de la PNL, respectiv PP-DD, la PSD.

Ion Teleanu

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE