Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Barbati urmariti international, prinsi in urma schimburilor de informatii

Postat la: 14.03.2019 | Scris de: ZIUA NEWS

0

În urma schimbului de informatii dintre politistii din cadrul Inspectoratului de Politie Judetean Iasi si autoritatile din Italia, realizat prin intermediul Biroului Sirene, din cadrul I.G.P.R., a fost depistat si retinut, pe teritoriul Italiei, un tânar de 28 de ani, din comuna Tibanesti, urmarit national si international.

Acesta a fost condamnat, de Judecatoria Vaslui, la executarea pedepsei de un an si 4 luni închisoare, fiind condamnat pentru savârsirea infractiunii de conducerea unui vehicul sub influenta alcoolului sau a altor substante. Autoritatile italiene au dispus ca acesta sa execute pedeapsa pe teritoriul Italiei.

Tot in urma schimbului de informatii dintre politistii din cadrul Inspectoratului de Politie Judetean Iasi si autoritatile din Italia, realizat prin intermediul Biroului Sirene, din cadrul I.G.P.R., a fost depistat si retinut, pe teritoriul Italiei, un tânar de 29 de ani, din municipiul Pascani, urmarit national si international. Acesta a fost condamnat, de Judecatoria Radauti, la executarea pedepsei de 2 ani si 200 de zile închisoare, fiind condamnat pentru savârsirea infractiunii de furt calificat. Autoritatile italiene au dispus ca acesta sa execute pedeapsa pe teritoriul Italiei.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE