Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Barbat internat la Spitalul de Psihiatrie "Socola", pentru ca se arunca in fata masinilor

Postat la: 27.02.2019 | Scris de: ZIUA NEWS

0

In urma cu doua zile, în jurul orei 21:40, politistii locali din cadrul Serviciului Siguranta Circulatiei si Serviciului 3 Politie Locala au fost dirijati prin intermediul dispeceratului în zona strazii Iasi-Voinesti, unde o persoana de sex masculin se arunca în fata autoturismelor, punând în pericol atât viata sa, cât si a celorlalti participanti la trafic.

Având în vedere faptul ca barbatul prezenta tulburari de comportament, fiind agresiv verbal si fizic, a fost imobilizat de catre politistii locali, iar în urma legitimarii a reiesit faptul ca se numeste N.R.P, de 43 de ani si ca are domiciliul în judetul Iasi. "Persoana în cauza a fost condusa si internata la Spitalul Universitar de Psihiatrie «Socola» Iasi, pentru efectuarea de investigatii medicale de specialitate", au declarat reprezentantii Politiei Locale Iasi.

De precizat si faptul ca, la sfarsitul saptamanii trecute, politistii locali din cadrul Serviciului Politie Locala 5, care executau serviciul de ordine publica în cartierul Bularga, s-au sesizat cu privire la doi minori care nu îsi justificau prezenta în locatia precizata. Oamenii legii au procedat la legitimarea minorilor, ocazie cu care a reiesit faptul ca se numesc B. C. C. si D. C. S., ambii cu vârsta de 15 ani si domiciliile în judetul Iasi.

"În urma verificarilor efectuate, politistii locali au constatat ca minorii au fugit de la domicilii si au fost condusi si internati în Centrul de Primire Minori în Regim de Urgenta Iasi", au precizat oficialii Politiei Locale Iasi.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE