ZC
Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x
ZC




ZC




Culise: Baluta isi construieste campania electorală pe victimele de la Colectiv

Postat la: 15.04.2016 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Repudiat chiar si de oamenii din propriul partid, pesedistul Daniel Baluta, in disperarea de a face jocurile Clanului Sportivilor, a cărui marioneta este, calcă, la propriu, pe cadavre. In goana dupa capital electoral, nu s-a sfiit sa știrbească memoria morților din tragedia de la Colectiv.

Astfel, interimarul de la sectorul 4, a băgat in lupta împotriva contracandidatului sau la primărie, Cristian Popescu Piedone, Asociatia Colectiv GTG 3010. Baluta si-a subordonat politic asociația, prin angajarea a doi dintre liderii acestora. Marin Mario Cezar si Mariana Oprea, au fost angajați la ADPP sector 4 (dupa ce, interimarul, a dat afara multi lucrători, pentru a le face loc) începând cu data de 4, respectiv 7 Aprilie, cu un salariu de 2500 lei.

Mai mult, același Baluta a oferit, un sediu Asociației, fara ca aceasta sa cunoască ca este dat ilegal. Locul primit se afla in clădirea Centrului de Incluziune Socială, situat in Strada Berceni, edificiu construit din fonduri europene. Potrivit legii, construcțiile ridicate intr-un scop definit, pe fonduri UE nu isi pot schimba destinația timp de trei ani. Acum, asociația, subordonata de Baluta, face apel către cetățeni sa depună reclamații tip (sic) la Biroul Electoral, împotriva candidaturii lui C P Piedone. Iată ca sarabanda, notorie, de ilegalitați ale interimarului de la 4, Daniel Baluta, nu mai are limita.

Tot in războiul sau cu contracandidatii, folosește primaria ca instrument de lupta, târând instituția, din nou ilegal, ilegalul fiind practic o stare de normalitate in percepția sa, in procese aberante. Baluta a constituit primaria in parte civilă in Dosarul Colectiv. Conform Legii 215/2011, consiliul local este deliberativ, iar primarul este executiv. Motiv pentru care, pentru un astfel de demers era nevoie de o hotarâre a consiliului local, lucru care nu exista. Iata ca legea este o noțiune total necunoscuta si facultativa pentru interimarul Baluta.

Lista de ilegalitați este amplă, întrebarea fireasca fiind ce mai așteaptă instituțiile statului in a-si face datoria. Vezi ilegalitățile, gratie cărora se afla la cârma sectorului, sincopele din declarațiile de avere, concedierile abuzive, sesizarile ANI, folosirea angajaților in propria campanie electorală, dărâmarea unor constructii legale etc. Plus tentativa de a ridica un monument - Colectiv, in zona grătarelor din Parcul Tineretului. Trebuie specificat faptul ca la momentul tragediei de la Colectiv, "onestul" candidat al PSD, Baluta ocupa funcția de viceprimar, având in competentă, prin delegație, anumite îndatoriri...

Luca Iliescu

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE