Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Balena Albastra, campania "Stop joc! E viaţa ta!", lansată în şcoli de Dan şi Firea

Postat la: 04.04.2017 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Ministrul Afacerilor Interne, Carmen Dan şi primarul Capitalei, Gabriela Firea, lansează, marţi, la prânz, campania de conştientizare "Stop joc! E viaţa ta!", în cadrul căreia se întâlnesc cu elevi din Bucureşti pentru a le vorbi despre pericolul la care se expun dacă joacă "Balena Albastră", anunţă reprezentanţii municipalităţii.

La întâlnirea cu elevii bucureşteni vor participa şi artişti şi sportivi, mai spun reprezentanţii municipalităţii, precizând că lansarea campaniei va avea loc, marţi, la ora 12.00, la Şcoala 164, din Sectorul 6 al Capitalei. Duminică, ministrul de Interne, Carmen Dan, a explicat că a discutat cu Gabriela Firea şi au stabilit întâlniri comune cu elevii bucureşteni, pentru a vorbi despre jocul "Balena Albastră". "Marţi chiar vom avea împreună o întâlnire în şcolile din Bucureşti, vom încerca să explicăm elevilor cât de periculos este acest joc", a declarat ministrul de Interne.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE