Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Badalau il sustine pe Tudose ca acesta sa nu-l dea afara pe Cuc

Postat la: 10.10.2017 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Preşedintele executiv al PSD, Niculae Bădălău, a afirmat că premierul Mihai Tudose nu și-a anunțat demisia în ședința de astăzi de la sediul PSD.

„Dl premier este bărbat, este un om matur, înțelept, care știe foarte bine guvernarea unei țări și nu se joacă cu lucrul ăsta. (...) Amintiți-vă că am avut îndoieli la început, dar acum vă spun că este unul dintre premierii cei mai buni pe care i-a avut România. (...) Dl premier are un program de guvernare de dus și acolo unde dânsul consideră că domnii miniștri nu se mișcă bine, normal că vine cu solicitări de împrospătare. E atributul dânsului și acceptăm asta. Va exista o remaniere" a declarat Bădălău.

Cât despre întâlnirea dintre Mihai Tudose și Klaus Iohannis, Nicolae Bădălău a spus că este normal să se întâmple asta. „Dânsul, e normal, pe subiectele sensibile pe apărare, pe externe, să aibă discuții cu dl președinte. Asta este o normalitate. E normal ca președintele unei țări să se întâlnească cu premierul și să discute.", a spus Bădălău.

Președintele executiv al PSD a spus că supărarea lui Mihai Tudose este că „unele lucruri nu funcționează în Guvern". „Tudose nu îi reproșează nimic președintelui de partid. Nu există reproșuri", a precizat Bădălău. Întrebat dacă există o ruptură între Liviu Dragnea și Mihai Tudose, Bădălău a spus că nu este vorba despre așa ceva: „sunt la masă amândoi, cum să fie ruptură".

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE