Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Băsescu: "Situaţia din România poate fi începutul unui război hibrid"

Postat la: 03.02.2017 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Fostul preşedinte Traian Băsescu a declarat, joi, că actuala situaţie din România poate fi începutul unui război hibrid, precizând că, deşi "e greu să se întâmple ce s-a întâmplat în Ucraina", acest lucru nu e exclus.

"E greu ca România să intre într-un scenariu de tip Ucraina, deşi (...) poate fi un tip de război hibrid care a apărut în România. O spun cu responsabilitatea unui om care înţelege procesele. Poate fi începutul unui război hibrid, numai că, spre deosebire de Ucraina, România e în nişte structuri euro-atlantice, e greu să se întâmple ce s-a întâmplat în Ucraina, dar nu e exclus", a afirmat Băsecu. În opinia sa, atât PSD şi Liviu Dragnea, cât şi preşedintele Iohannis vor să exacerbeze conflictul.

"Am urmărit cu multă atenţie discursul de azi al preşedintelui României. Nu e nicidecum îndreptat către o soluţie amiabilă, către detensionare, ci dimpotrivă, e îndreptat către adâncirea tensiunilor şi a fracturii în societate. Cred că şi unul, şi altul trebuie să fie responsabili. Adică Dragnea să introducă o modificare la ordonanţa de urgenţă în care să scoată acel plafon de 200.000. (...) Să o lase liberă la aprecierea judecătorilor, dacă prin abuzul serviciu s-a produs o pagubă de 1 leu, e de 1 leu, dar cu încălcarea legii (...) şi nu dacă i s-a părut procurorului", a susţinut fostul şef al statului.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE