Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Băsescu: Maior şi Coldea controlau "câmpul tactic" din justiţie prin generalul Dumbravă

Postat la: 19.06.2016 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Fostul preşedinte, Traian Băsescu, lansează un atac virulent pe facebook imediat după condamnarea fratelui său în dosarul în care sunt implicaţi cei din clanul Bercea Mondial. Acesta aruncă bomba şi îi face praf pe detractorii săi.

"De la diverşi mincinoşi, prin intermediul televiziunilor Antenei 3 şi România TV aflu că parte din banii daţi de familia Bercea au ajuns la mine. Să presupunem că sunt unii care ar putea crede asemenea aberaţii, dar în acest caz încep eu să am o problemă şi nu înţeleg: la cine am făcut traficul de influenţă şi cu cine am împărţit banii pentru a-l 'ajuta' pe Bercea Mondial să primească zece ani de închisoare? Poate la George Maior şi/sau Florian Coldea pentru că ei controlau 'câmpul tactic' din justiţie prin generalul Dumbravă? Poate la Laura Codruţa Koveşi pentru că şi despre ea a strigat Bercea Mondial din dubă că ar fi mituit-o, poate chiar prin mine? Poate la Livia Stanciu pentru că şi numele ei a fost pomenit de Bercea Mondial din dubă? Cred că aici 'ne apropiem de adevăr' pentru că la ICCJ Bercea Mondial a fost condamnat la 10 ani de închisoare. Şi dacă cele patru nume enumerate, prin care 'am traficat influenţă' nu-i satisfac pe interesaţii în propagarea minciunii, oare cu cine mai puteam aranja 'eliberarea' lui lui Bercea Mondial la 10 ani de închisoare? Desigur ar mai fi o variantă... trafic de influenţă la procurorul Iacobescu de la Slatina, căruia i s-a luat dosarul, contra două milioane de dolari, 'plătiţi' prin intermediul Bălosului (cum îl alint eu pe Cornel Nistorescu) sau prin Luis Lazarus, cel mai reprezentativ specialist în 'urme şi mirosuri' al televiziunilor de ştiri. Şi dacă nici aşa nu merge, 'realitatea' ar putea fi aceea că din banii de la Bercea mi-am cumpărat un teren pe lîngă grădina zoologică şi apartamentul din Mihăileanu, lăsîndu-l pe bietul Bercea Mondial în ghearele justiţiei? Nistorescu, Isaura, Lazarus, Căpăţână, Abraham, A3, nu găsiţi voi o explicaţie 'inteligentă'?", a tunat Băsescu pe Facebook.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE