Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Băsescu l-a distrus pe Toader: "E groasă, omule. Ori accepți că ai greșit, ori demisia"

Postat la: 01.11.2018 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Traian Băsescu a criticat în termeni duri gafa făcută de ministrul Justiției, Tudorel Toader, cel care l-a confundat pe Augustin Lazăr cu Cristian Lazăr. Băsescu i-a prezentat ministrului Justiției două alternative: scuzele și acceptarea erorii sau demisia.

"Tudorel Toader! Domnule profesor, e groasă omule. Ai încurcat Lazării. Ţi-ai scufundat singur propriul raport de revocare a procurorului general. Pentru tărăboiul stârnit n-au mai rămas decât două soluţii: ori scuze publice cu recunoaşterea erorii, ori demisia.

PS - Despre revocarea lui Augustin Lazăr nici nu mai poate fi vorba. Profesorul de gimnaziu Iohannis o să-i dea cu raportul în cap rectorului, profesor universitar, doctor şi veneţian Tudorel Toader până când îl retrogradează la gradul de învăţător stagiar", a scris Traian Băsescu pe Facebook.

Tot eşafodajul pe care şi-a construit Tudorel Toader argumentaţia legată de Augustin Lazăr ar avea la bază greşeala unei grefiere. În dosarul de candidatură pentru şefia Parchetului General, ar fi fost trimise, din greşeala, de o grefieră începatoare, 12 lucrari, în loc de 10.

Cele două, în plus, îl vizau pe Klaus Iohannis, dar una dintre ele ar fi semnată de CRISTIAN LAZĂR, nu de Augustin Lazăr. Lucrarea n-a fost trimisă către CSM, tocmai pentru că cei de la Ministerul Justiţiei ar fi depistat eroarea.

Într-o replică oferită în exclusivitate pentru site-ul realitatea.net, ministrul Justiţiei, Tudorel Toader, a precizat că grefierele nu se ocupă de dosarele de candidatură.

 

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE