Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Băsescu către Shhaideh: "Aveţi o reputaţie impecabilă. Nu acceptaţi nominalizarea"

Postat la: 22.12.2016 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Traian Băsescu scrie pe Facebook că nu o cunoştea pe Sevil Shhaideh, propunera PSD/ALDE pentru funcţia de premier, însă, imediat ce a aflat de nominalizarea ei, şi-a sunat "finii" tătari şi cunoştinţele din comunitatea turco-tătară şi a constatat că aceasta are "o reputaţie impecabilă".

"De aceea, vă rog, nu acceptaţi nominalizarea. Nu fiţi parte a unui joc politic ce nu vă aparţine", scrie Băsescu pe pagina sa de Facebook. "Doamnă, recunosc faptul că nu vă cunosc şi dacă, până astăzi, v-aş fi întîlnit pe stradă, n-aş fi ştiut cine sunteţi. Imediat ce am aflat despre nominalizarea dumneavoastră, am sunat la Constanţa. Mi-am sunat finii tătari (eu le spun fini, ei îmi spun naşul dar şi unii, şi alţii, ştim că la căsătoria lor am fost martori), mi-am sunat cunoştinţe din comunitatea turco-tătară din Constanţa. Toţi au vorbit extraordinar de frumos despre dumneavoastră. Aveţi o reputaţie impecabilă. De aceea, vă rog, nu acceptaţi nominalizarea. Nu fiţi parte a unui joc politic ce nu vă aparţine, scrie Băsescu.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE