Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Bărbat în stare gravă, după ce a luat foc în sediul Poliţiei din Gara de Nord Bucureşti

Postat la: 14.06.2017 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Potrivit purtătorului de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Bucureşti-Ilfov, Daniel Vasile, incendiul a fost anunţat marţi seară, în jurul orei 23.45, iar la faţa locului au ajuns trei autospeciale, un echipaj de descarcerare şi o ambulanţă SMURD.

Victima este în vârstă de 30 de ani și a fost scoasă din subsol de către echipajele de intervenţie. Potrivit martorilor bărbatul ardea și a fost preluat de o ambulanţă şi transportat în stare gravă, cu arsuri pe 90 la sută din suprafaţa corpului, la Spitalul de Urgenţă "Floreasca".

Purtătorul de cuvânt al ISU Bucureşti-Ilfov a mai spus că incendiul a fost stins în scurt timp, precizând că în încăperea cuprinsă de incendiu erau depozitate cartoane şi obiecte de mobilier.

Reprezentanţii Spitalului "Floreasca" au declarat, miercuri dimineaţă, pentru News.ro că bărbatul este în stare critică, având răni profunde pe toată suprafaţa corpului, iar mâinile îi sunt carbonizate. Medicii spun că are şanse minime de supravieţuire. Primele informaţii arată că victima este o persoană fără adăpost.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE