ZC
Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x
ZC




ZC




Bărbat găsit mort într-o fântână cu o adâncime de 40 de cm

Postat la: 31.03.2016 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Ancheta in localitatea Nazna, din judetul Mures. Un barbat de 32 de ani a fost gasit mort intr-o fantana aflata in curs de amenajare, de la marginea satului, insa nu este clar cum a ajuns acolo.

Oamenii spun ca ori i s-a facut rau, ori a avut un ghinion teribil, pentru ca apa era de numai 40 de centimetri. Barbatul de 32 de ani a plecat singur sa lucreze la amenajarea unei fantani pe un deal, nu departe de localitate, intr-o zona unde sunt duse la adapat oile satenilor.

Omul a fost gasit fara suflare de un prieten, care a dat alarma. Medicii SMURD au raspuns rapid apelului, dar, pentru ca zona este greu accesibila, ambulanta n-a putut urca pe deal. Asa ca o senilata i-a transportat pe doctori pana la locul interventiei.

Medicii l-au gasit pe barbat in stop cardio-respirator si, dupa ce l-au resuscitat aproape o ora, n-au reusit sa-l readuca la viata.

Pentru anchetatori, este suspect ca barbatul a fost gasit fara suflare intr-un loc in care apa era foarte mica. Asa ca iau in calcul mai multe variante. Trupul barbatului a fost preluat de medigii legisti. In urma autopsiei, se va putea stabili exact si cauza mortii.

 

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE