ZC
Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x
ZC




ZC




"Băieții" lui Munteanu îmbracă, nu sumane, ci "cămășile negre"

Postat la: 28.04.2016 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Un fost politician - azi, un gazetar activ și nu lipsit de talent - își permite să afirme că aș fi "proferat ameninţări groase" la adresa „detractorilor" mei. O doamnă jurnalistă, de un talent ceva mai discutabil, i se alătură, îngrijorată că voi asmuți împotriva unora ca dânșii "băieți cu sumane și diagonale" care, înveștmântați „în cămeșoaie albe" vor "mărșălui pe străzi cu crucea în mână".

Îi rog pe amândoi - și pe alții la fel de preocupați de asemena năstrușnicii - să nu fie îngrijorați. Eu sunt un om pașnic, nu ameninț și nu-mi fac singur dreptate. Dreptatea o face justiția, la care orice cetățean are dreptul - și, aș zice, chiar datoria - să apeleze când se petrec nedreptăți. Iar apelul la justiție, stimabili membri ai "elitei", NU este o amenințare. Este un drept constituțional.

Deci, eventualii "băieți" care ar putea provoca neliniști detractorilor mei nu vor purta "cămeșoaie albe" ci robe (negre, dar nu e vina mea). Ei nu vor "mărșălui pe străzi" ci se vor prezenta, cuviincios, în fața instanțelor de judecată. În fine, "în mână" nu vor avea altceva decât probele pe care le vor prezenta celor în drept să judece și, eventual, să aplice sancțiuni; iar crucea se află, deja, după cum bine știm, în orice sală de judecată.

Eu, unul, îi iert pe toți pentru răul făcut mie, dar nu am posibilitatea și nici dreptul să iert în numele altora. Pace tuturor!

Marian Munteanu

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE