Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Bădălău vrea o zi națională pentru a face românii fericiți

Postat la: 21.04.2018 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Senatorul PSD Nicolae Bădălău a depus la Senat, o propunere legislativă prin care cere instituirea Zilei Dăruirii pe 25 septembrie, parlamentarul aducând ca argument principal un citat din Blaise Pascal: "Plăcerea oamenilor cu adevărat mari e să facă oamenii fericiti!"

"Plăcerea oamenilor cu adevărat mari e să facă oamenii fericiţi", îşi începe Nicolae Bădălău expunerea de motive. De asemenea, în expunerea de motive a propunerii legislative ce a fost depusă, în procedură de urgenţă, senatorul PSD spune că dăruirea este, înainte de toate, "un act profund şi personal" ce este izvorât dintr-o nevoie umană de a fi "mai bun" şi "generos".

"Dăruirea este, înainte de toate, un act profund şi personal, izvorât dintr-o nevoie umană, aceea de a fi mai bun, generos: de a oferi celuilalt, de a te simţi împlinit, de a-i contamina pe alţii de bucuria vieţii. A dărui din inimă, a participa la ceva anume, a ajuta pe cineva, a face un bine cuiva, poate însemna şi a simţi că faci parte dintr-o comunitate pe care vrei să o faci un loc mai bun şi mai frumos, a contribui la o activitate nobilă, valoroasă. Această nevoie este înrădăcinată în fiecare dintre noi", argumentează Bădălău.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE