Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Culise: Bădălău jr și nașul său, la agățat prin București

Postat la: 04.12.2017 | Scris de: ZIUA NEWS

0

ZIUAnews a semnalat luna trecuta ca sotiile mai multor politicieni, oameni de afaceri si edili din grupul baronului de Giurgiu, Niculae Badalau, au facut om escapada de cumparaturi la Viena.

Trupa consoartelor giurgiuvene care au mers la shopping in capitala Austriei a fost formata din sotia baronului PSD, Rodica Badalau, fiica- Sabina Ioana, nora-Claudia Patrascanu si fina, adica sotia presedintelui Consiliului Judetean Giurgiu Marian Mina. Alaturi de cele patru craiese giurgiuvene au mai mers la Viena si sotiile primarilor de la Clejani si Colibasi, Florin Nidelea si Constantin Stoica, dar si consorta omului de afaceri abonat la contractele cu statul George Cusa, nimeni altul decat nepotul fostului senator Catalin Voicu si nasul fiului lui Badalau.

In timp ce sotiile erau la shopping la Viena, Badalau jr si finul sau, George Cusa, patronul firmei de constructii Gecor abonata la contracte cu statul, au fost vazuti intr-un club de fite din Capitala insotiti de doua domnisoare foarte joviale. Cei doi giurgiuveni s-au intretinut mai bine de ora cu cele doua domnisoare vesele si puse pe glume, dupa care toti patru s-au ridicat de la masa, nota fiind achitata de patronul de la Gecor.

Ion Teleanu

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE