Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Bădălău a impus la Sănătate tocmai pe ginerele primarului de la Clejani

Postat la: 24.11.2017 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Baronul PSD de Giurgiu, Niculae Badalau, n-a digerat prea bine debarcarea lui Razvan Cuc din fruntea Ministerului Transporturilor, dar si-a revenit repede si-a facut o mutare care ia lasat masca pe cei din judetul sau.

La solicitatea lui Badalau, premierul Mihai Tudose l-a numit miercuri in functia de subsecretar de stat la Ministerul Sanatatii pe Lucian Ionita, consilier judetean PSD si totodata consilierul prefectului de Giurgiu Nina Crisu. Insa, ceea se stie mai putin este faptul ca Lucian Ionita este ginerele controversatului primar de la Clejani, Florin Nidelea (FOTO) si n-are nici in clin nici in maneca cu sanatatea. Si edilul de la Clejani si ginerele sau si-au facut ucenicia politica la PNL dupa care au sarit in barca PSD.

Ionita a fost angajata la o firma de familie- Agro Bragadiru, si totodata consilier judetean PNL intre 2012 - 2016 si vicepresedinte al organizatiei TNL. Noul subsecretar de stat de la Ministerul Sanatatii a dorit sa fie subprefect de Giurgiu, dar a avut ghinion, insa socrul sau a insistat pe langa Badalau si azi a ajuns demnitar la Capitala. Dupa propulsarile „fulminante" facute in ultimul an de Badalau, gen Cuc, Beke sau Parfum, acum a intrat in scena edilul de la Clejani cu ginerele sau impus la Sanatate si, in ritmul acesta, n-ar fi exclus sa auzim maine sau poimaine ca si Viorica de la Clejani va ajunge secretar de stat pe Transporturi, Educatie sau Finante.

Ion Teleanu

 

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE