Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Avocatul falsului medic: ''Toate aceste lucruri eu voi cere sa fie dezvaluite''

Postat la: 10.02.2019 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Avocatul lui Matteo Politi, a declarat ca spera ca in urma acestui scandal sa iasa la surprafata neregulile din sistemul medical care au permis si altora sa practice ilegal medicina.

"Trebuie lamurit foarte clar cum a ajuns acest om sa opereze intr-o clinica: cine i-a dat parafa si in baza caror diplome. Toate aceste lucruri eu voi cere sa fie dezvaluite (...). Nu cred ca omul acesta este singurul vinovat. Nu inseamna ca am spus ca este nevinovat, dar as vrea ca in urma acestui scandal sa se faca cat de multa curatenie se poate face si in sistemul medical intrucat, iata, intrebarea pe care o puneam in urma cu cateva zile a prins fruct: exista si alti medici in toata tara care practica medicina fara sa aiba dreptul", a spus avocatul Daniel Ionascu.

Avocatul spune ca exista cinci sau sase parti vatamate care nu au depus toate plangere penala impotriva lui Matteo Politi. Falsul chirurg Matteo Politi a fost arestat pentru 30 de zile. Este a treia tara in care italianul cu opt clase face inchisoare. Echipa Observator a intrat in posesia unor documente care dovedesc ca impostorul a mai fost inchis si in Londra.

Matteo Politi a fost dus in arestul sectiei 4 inainte de miezul noptii, dupa aproape zece ore de audieri. Deocamdata, este cercetat pentru inselaciune si practicarea fara drept a unei meserii. In fata procurorilor si a judecatorilor, italianul a continuat sa nege acuzatiile. Ba chiar a sustinut ca este un medic exceptional.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE