Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Avocatii lui Ciolos legati de mafia ruso-israeliana

Postat la: 23.01.2019 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Opinia publică a fost polarizată în ultimele zile de dezbaterea legată de modalitatea în care Dacian Cioloș a preluat un partid de la o firmă de avocatură controlată de un fost ofițer de securitate.

Istoricul Marius Oprea l-a acuzat pe avocatul Adrian Iordache de faptul că este fiul unui securist torționar implicat în contrabandă cu țigări pe nume Alexandru Iordache. El a menționat și comportamentul de beizadea al avocatului lui Cioloș povestind un episod din 2001 când tânărul avocat a făcut un accident mușamalizat de tatăl său. LumeaPolitică.ro prezintă în exclusivitate legături extrem de periculoase pe care avocații le au avocații lui Cioloș.

Avocați pentru patronii paravan de la RAFO

În mai 2018 pe rolul Judecătoriei Sectorului 3 din București era înregistrat dosarul cu numărul 12120/301/2018. Este dosarul în care Societatea Civilă de Avocatură Iordache și Iordache cere plata pentru servicii de la Result 4 You BVBV, obscura firmă belgiană care a obținut controlul celei mai mari rafinării din România, RAFO Onești. Nu se știe clar care sunt serviile prestate de firma avocaților lui Cioloș și societatea care a preluat RAFO. La o lună de la declanșarea procesului judecătorii au dat dreptate firmei lui Alexandru și Adrian Iordache.

Continuarea AICI

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE