Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Avocat reținut după ce și-a determinat iubita să se arunce de la etajul 15 al unui hotel

Postat la: 14.02.2017 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Avocatul Irinel-Caius Iliescu a fost reținut pentru tentativă de omor săvârșită asupra unui membru de familie și șantaj în formă continuată, astăzi, fiind acuzat că a determinat-o pe iubita lui, tot avocat, să se arunce de la etajul 15 al Complexului Rin Grand Residence din București.

Gestul șocant a fost comis de victimă pe 17 noiembrie, dar inculpatul a fost reținut doar astăzi, chiar de Ziua Îndrăgostiților, după ce femeia a reușit să le povestească anchetatorilor ce a determinat-o să se arunce de la etaj. Potrivit procurorilor, victima s-a aruncat de la fereastra dormitorului din locuința sa pe fondul constrângerii fizice și morale exercitate de bărbat.

„Constrângerea exercitată de ILIESCU IRINEL-CAIUS asupra victimei a constat într-o stare de teroare continuă provocată de către acesta prin acțiunile și manifestările din perioada martie-noiembrie 2016, constrângere care a fost de asemenea natură încât nu a lăsat victimei nici o posibilitate concretă de a acționa altfel, ori de a se împotrivi, neputând astfel să decidă liber din cauza violențelor și presiunilor la care era supusă", se explică într-un comunicat remis de procurori.

Bărbatul este acuzat inclusiv că a determinat-o pe femeie, tot prin agresare fizică și prin amenințări cu violența împotriva ei și a familiei ei, să-i cedeze jumătate dintr-un imobil pe care îl deținea în București, precum și să-și amaneteze autoturismul și să-i dea aproximativ 23.000 de euro. Cercetările sunt continuate de Parchetul de pe lângă Tribunalul București - Secția de urmărire penală și D.G.P.M.B. - Serviciul Omoruri.

 

 

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE