Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Avertisment al FBI: ISIS plănuiește atacuri teroriste de sărbători, inclusiv în biserici

Postat la: 24.12.2016 | Scris de: ZIUA NEWS

0

FBI a avertizat Poliția din Statele Unite că susţinători ai Stat Islamic le-au cerut simpatizanţilor să comită atacuri asupra oamenilor care s-au adunat cu ocazia sărbătorilor, inclusiv în biserici.

În avertisment, transmis de Biroul Federal de Investigaţii (FBI) şi de Departamentul de Securitate Internă printr-un buletin informativ forţelor de Poliţie locale, se menţionează că nu există ameninţări specifice. Avertismentul a fost emis ca măsură de precauţie după ce o listă accesibilă publicului cu biserici din Statele Unite a fost publicată pe site-urile de propagandă ale Stat Islamic. "FBI este la curent cu postarea recentă care îndeamnă la atacuri împotriva bisericilor din Statele Unite. Cum a procedat şi în cazul unor ameninţări similare, FBI urmăreşte această problemă în timp ce îi verificăm credibilitatea", a anunţat Biroul Federal de Investigaţii într-un comunicat.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE