Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Avea dreptate Kalergi?! Eurabia, planul secret care transforma Europa intr-un spatiu islamic

Postat la: 23.05.2018 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Regula cu care este tratata orice teorie care pune in discutie fundamentele corectitudinii politice e sa fie tratata drept xenofoba, fascista sau, atunci cand acest lucru nu e posibil, drept conspirationista.

In cazul Giselei Littman, care si-a publicat cartile sub pseudonimul Bat Ye' or, originea ei evreiasca o apara de acuzatiile de rasism sau neo-nazism, dar gardienii ideologici ai societatii deschise au incadrat-o in randul promotorilor teoriilor conspirationiste. De ce? Bar Ye'or a vazut in imigratia masiva din Orientul Mijlociu si Africa de Nord catre Europa un plan al unor elemente globaliste de a islamiza si arabiza batranul continent. Bat Ye'or denumeste planul, in care ar fi implicate elite franceze, dar si potentati de origine araba. sub termenul de Eurabia.

In cartea sa "Eurabia: The Euro‐Arab Axis", publicata in 2005, Ye'ot sustine ca Europa "a capitulat in fata Islamului si se afla intr-o stare de supunere in care e fortata sa isi nege propriile valori, sa ramana tacuta in fata atrocitatilor care se petrec in lumea musulmana si sa accepte imigratia masiva ". Bat Ye'or sustine ca Eurabia este rezultatul unui plan pus la in anii 70 de puterile europene si tarile arabe. Scopul acestui plan este punerea bazelor unui nou pol de putere care sa infrunte Statele Unite ale Americii, puterile europene (in acel moment reunite in Comunitatea Europeana) ar fi fost de acord sa-si alinieze politica intereselor tarilor arabe - aceasta fiind cauza principala pentru care europenii manifesta si in prezent o mare ostilitate pentru statul Israel.

Eurabia este viitorul Europei, o teorie imbratisata nu numai de extrema dreapta, dar si de lumea musulmana. Alparslan Kavakloglu, un membru al administratiei Erdogan, declara extrem de deschis: "Europa are o problema. Toti noii veniti sunt musulmani - din Maroc, Tunisia, Algeria, Afganistan, Pakistan, Iran, Siria si Turcia. Cei care vin din aceste tari sunt musulmani. Acest proces a ajuns la un asemenea nivel, incat cel mai popular nume in Bruxelles este Mohammed. Cel de al doilea este Melih, iar pe locul trei Aysha. Daca acest curs se pastreaza, populatia musulmana o va depasi pe cea crestina in Europa. Asta a facut sa creasca luarile de pozitie nationaliste, xenofobe si anti-islam, dar nu exista niciun remediu. Chiar daca mici partide marginale aduna mai multe voturi, Europa va fi musulmana. Vom fi efectiv acolo, cu voia lui Alah! Sunt sigur de asta".

In acest context trebuie citite neaparat urmatoarele articole:

O teorie asemanatoare apare si in Planul Kalergi despre care presa a mai relatat si care poate fi consultat AICI, AICI si pe larg AICI.

Foarte important ce scrie Ion Coja AICI.

Dar si ce spunea in secolul trecut Nickolas van Renesburg - AICI

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE