Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Autocar cu 49 de copii, implicat într-un accident pe DN1

Postat la: 13.06.2017 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Un autocar, în care se aflau 41 de copii, a fost implicat, luni seara, într-un accident pe DN1 - Centura de Vest a Ploieștiului. Vehiculul s-a ciocnit de alte două mașini în care se aflau șase persoane.

Două femei au fost rănite în accidentul care a avut loc pe DN1 - Centura de Vest a Ploieștiului în care a fost implicat un autocar cu zeci de copii. Niciunul dintre minori nu a fost rănit. În autocar se aflau 41 de copii și 11 adulți, care se întorceau cu toții dintr-o excursie. Din primele informații, în autocar s-ar fi aflat 49 de copii.

Accidentul a avut loc din cuza neacordării de prioritate, a explicat purtătorul de cuvânt al IPJ Prahova, Raluca Brezeanu. Două mașini s-au ciocnit și, în urma impactului, una dintre acestea a ricoșat în autocar. Potrivit medicilor de la Ambulanța Prahova, cele două femei rănite în accident au fost transportate la spital. Una dintre acestea a suferit un traumatism cranio-cerebral minor și un traumatism la șold, iar cealaltă un traumatism la gleznă.

Trei echipaje de pompieri s-au deplasat la fața locului, a precizat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situații de Urgență Prahova, Raluca Vasiloae, citat de Agerpres.ro. Din primele date, niciunul dintre copiii din autocar nu ar fi rănit, ci doar o persoană din una dintre mașinile implicate.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE