Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Audiere sugerată de Dragnea în Comisia SRI. Manda, față în față cu fostul ofițer Daniel Dragomir

Postat la: 19.09.2017 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Fostul colonel SRI Daniel Dragomir urmează să fie audiat marţi la Comisia parlamentară de control al Serviciului Român de informaţii, pe tema acuzaţiilor formulate în spaţiul public. Anunţul a fost făcut luni de către preşedintele comisiei Claudiu Manda.

Preşedintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat marţea trecută, la Parlament, referitor la dezvăluirile pe care le-a făcut fostul colonel SRI Daniel Dragomir, fost adjunct al lui Florian Coldea, cu privire la activitatea DNA şi a Serviciului Român de Informaţii, că ceea ce a apărut în spaţiul public este foarte grav, iar Dragomir ar trebui chemat „rapid" la audieri în cadrul Comisiei de control al SRI.

„Dacă se va constata că, din ceea ce se va spune acolo, se depăşeşte competenţa Comisiei SRI, atunci se poate lua în calcul şi înfiinţarea unei comisii de anchetă parlamentară", a completat preşedintele Camerei Deputaţilor. Daniel Dragomir a făcut o serie de dezvăluiri la România TV, potrivit cărora rechizitoriile prezentate de procurorii DNA în instanţă erau scrise de ofiţerii SRI.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE