Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Au ajuns in stare grava la spital, dupa un accident rutier

Postat la: 31.01.2019 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Un grav accident rutier a avut loc in seara zilei de marti, pe o sosea din Iasi. In urma impactului, doi barbati au fost transportati in stare grava la spital. Acestia au fost internati pentru a primi ingrijiri de specialitate.

"In cursul serii de marti, la Unitatea de Primire Urgente a Spitalului «Sf. Spiridon» din Iasi au fost transportate doua persoane care au fost implicate intr-un accident rutier. La locul producerii accidentului, pe raza localitatii Letcani, s-a deplasant un echipaj de Terapie Intensiva Mobila si un echipaj de descarcerare. La spital a fost transportat un barbat in varsta de 34 de ani, care era policontuzionat prin accident rutier, fiind implicat in calitate de sofer. Acesta prezenta traumatism cranio-cerebral minor, contuzie toraco-abdominala, fractura deschisa de genunchi si inchisa la nivelul gambei stangi. Dupa ce a primit ingrijiri, pacientul a fost internat la Ortopedie pentru a beneficia de tratament de specialitate si pentru a fi tinut sub atenta supraveghere medicala. La spital a mai ajuns un barbat in varsta de 29 de ani, sofer al unui autoturism implicat in accident. Acesta era policontuzionat, prezentand traumatism cranio-cerebral, contuzie toraco-abdominala. Acesta a fost dirijat la Neurochirurgie pentru a beneficia de tratament de specialitate si pentru a fi supus unor controale mai amanuntite", precizeaza medicii Spitalului "Sf. Spiridon" din Iasi.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE