Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Atribuţii limitate pentru cabinetul Grindeanu

Postat la: 23.06.2017 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Textul moţiunii de cenzură a fost publicat, miercuri după-amiază, în Monitorul Oficial, moment din care Cabinetul condus de Sorin Grindeanu are atribuţii limitate până la învestirea unui nou guvern.

Textul moţiunii de cenzură „România nu poate fi confiscată! Apărăm democraţia şi votul românilor", adoptată miercuri de către Parlament, a fost trimis la Monitorul Oficial, sub semnătura preşedinţilor Camerei Deputaţilor şi Senatului, care a publicat-o. Situaţia actuală a guvernului Grindeanu este descrisă în articolul 110 din Constituţie care prevede că „Guvernul este demis la data retragerii de către Parlament a încrederii acordate. Guvernul al cărui mandat a încetat îndeplineşte numai actele necesare pentru administrarea treburilor publice, până la depunerea jurământului de membrii noului Guvern." Moţiunea de cenzură a fost adoptată, miercuri, de Parlament cu 241 voturi „pentru" şi 10 voturi „împotrivă", astfel că Guvernul Grindeanu a fost demis.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE