Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Aterizare de urgență pe Aeroportul Otopeni din cauza unei probleme medicale

Postat la: 03.06.2017 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Pilotul unui avion, care zbura pe ruta Londra - Bangalore, a fost nevoit să facă o aterizare de urgență pe Aeroportul Otopeni din cauza unei urgențe medicale. Un pasager, aflat la bord, a avut nevoie ajutorul medicilor. Avionul survola spațiul aerian al României, însă pilotul a fost nevoit să aterizeze de urgență pe Aeroportul Otopeni.

„Avionul survola România pe ruta Londra-Bangalore şi a fost nevoit să aterizeze la Otopeni pentru a rezolva o urgenţă referitoare la un pacient de naţionalitate indiană care avea probleme medicale destul de grave", a declarat, pentru Mediafax, purtătorul de cuvânt al Companiei Naţionale Aeroporturi Bucureşti, Valentin Iordache.

Medicii au intervenit la bord. Pacientul a fost resuscitat și apoi transportat la Spitalul Elias din Capitală. Pe aeroportul Otopeni au avut loc, vineri, trei aterizări cu urgențe medicale la bord într-un interval de doar patru ore, au precizat reprezentanții Aeroportului Otopeni.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE