Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Atentat cu bomba intr-un bloc din Romania! Un fost angajat MApN a decedat

Postat la: 06.12.2018 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Plan criminal al unui fost angajat MApN din Bistrita! Individul si-a transformat apartamentul de la etajul patru al unui bloc intr-o bomba uriasa, pentru a se razbuna pe iubita lui! Soldatul a pus in functiune dispozitivul exploziv cand si-a vazut partenera de viata venind spre casa. I-a strigat adio si s-a aruncat in gol.

In urma lui, bomba a explodat in momentul in care iubita si fiica acesteia incercau sa intre in casa impreuna cu salvatorii si a ranit patru persoane. Imaginile surprinse la cateva minute dupa explozie sunt dramatice. Iubita barbatului a fost ranita in urma deflagratiei. La fel, un pompier, un paramedic si o jurnalista. Iubita sa, o politista din Bistrita Nasaud, venise cu fiica ei, o adolesenta de 17 ani. Fata urcase spre apartament, dar, cand a simtit miros de gaz, a facut cale intoarsa. Fostul angajat MApN de aproape 50 de ani ar fi pus la cale un plan diabolic. Anchetatorii spun ca, inainte sa se arunce de la etaj, ar fi pregatit totul pentru ca explozia sa aiba loc tocmai cand iubita sa ar fi intrat in apartament. Barbatul ar fi apucat sa ii spuna iubitei adio, inainte sa se arunce. A scapat cu viata, dar este in stare critica, la spital. Pompierii spun ca, din fericire, structura blocului in care locuia barbatul nu a fost afectata in urma exploziei.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE