Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Atenţionare de călătorie în Grecia, din cauza grevei funcţionarilor vamali

Postat la: 09.11.2017 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Ministerul Afacerilor Externe informează cetățenii români care doresc să traverseze frontierele Republicii Elene că Federația Funcționarilor Publici din Direcțiile Vamale va organiza o grevă de 24 ore, pentru data de 09 noiembrie 2017. Activitatea vamală este asigurată de personal de urgență.

Se recomandă informarea privind condițiile specifice punctului de frontieră de pe traseu și luarea în calcul a rezervei de timp suplimentar de așteptare. Cetățenii români afectați de situația din atenționare pot solicita asistență consulară la numerele de telefon ale Ambasadei României la Atena: +302106728879 și +302106728875, apelurile fiind redirecționate către Centrul de Contact și Suport al Cetățenilor Români din Străinătate (CCSCR) și preluate de către operatorii Call Center în regim de permanență. De asemenea, cetățenii români care se confruntă cu o situație cu caracter de urgență au la dispoziție și telefonul de permanenţă al Ambasadei României în Republica Elenă: +306978996222.

Ministerul Afacerilor Externe recomandă consultarea paginilor de internet http://atena.mae.ro și www.mae.ro și reamintește faptul că cetățenii români care călătoresc în străinătate au la dispoziție aplicația „Călătorește în siguranță" (disponibilă gratuit în „App Store" și „Google Play"), care oferă informații și sfaturi de călătorie, precum și serviciul de alertă prin SMS, aferent campaniei de informare „Un SMS îți poate salva viața".

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE