Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Atac cu maşina la Marsilia, soldat cu un mort şi un rănit.

Postat la: 21.08.2017 | Scris de: ZIUA NEWS

0

O persoană a fost ucisă în urma unui atac cu maşina la Marsilia, în sudul Franţei. Suspectul a atacat două staţii de autobuz, înainte de a fi arestat. Autorităţile au recomandat evitarea zonei vizate de atacator.

Un important dispozitiv de poliţie a fost desfăşurat la Marsilia, după ce un pieton a fost spulberat de un bărbat aflat la volanul unei maşini şi a murit din cauza rănilor suferite. Un alt pieton a fost grav rănit. Cele două atacuri au avut loc în arondismentele XI şi XIII. Suspectul, în vârstă de 35 de ani, aflat la volanul unui autovehicul marca Renault, a fost reţinut în apropiere de Vieux-Port. Conform RTL, o femeie de 42 de ani a murit în acest atac. Postul de radio anunţă pe site-ul său că suspectul era cunoscut serviciilor de poliţie pentru mai multe infracţiuni de drept comun. Procurorul din Marsilia a declarat că nu ştie încă motivele atacatorului, dar privilegiază pista unei persoane cu probleme psihice. „Nu există niciun element care să indice că este vorba de un act terorist", a spus el pentru AFP. FOTO Twitter @laprovence Faptele au avut loc în jurul orei locale 08.30-09.30 (09.30-10.30 ora României).

 

 

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE