Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Atac armat într-un club din California: Zeci de persoane au fost împuşcate

Postat la: 08.11.2018 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Zeci de persoane au fost împuşcate într-un atac armat comis joi într-un bar din oraşul Thousands Oaks, aflat în statul american California, relatează site-ul cotidianului The Independent.

Poliţia locală a fost chemată în barul Borderline Bar and Grill, în jurul orei locale 11.30. Martorii afirmă că atacatorul a împuşcat un agent de securitate aflat în faţa barului, apoi a intrat în clădire unde a aruncat mai multe grenade fumigene. O femeie a fost rănită după ce atacatorul a început să tragă în oamenii aflaţi în bar. Potrivit Sky News, atacatorul a fost descris ca fiind un bărbat tânăr din Orientul Mijlociu, îmbrăcat în negru şi înarmat cu o puşcă semiautomată.

Ofiţerii aflaţi la faţa locului au informat că acesta a tras de cel puţin 30 de ori în persoanele aflate în bar. Victimele au folosit scaune pentru a sparge ferestrele şi pentru a încerca să iasă din bar. Autorităţile au îndemnat oamenii să nu se apropie de zona în care se află barul.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE