Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Armele semiautomate, interzise în Noua Zeelandă. Cele 50 de victime, identificate

Postat la: 21.03.2019 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Poliţia neozeelandeză a anunţat joi că toate cele 50 de victime ale atacului din 15 martie asupra a două moschei din Christchurch au fost identificate.

"Pot să anunţ că de câteva minute procesul de identificare a tuturor celor 50 de victime a fost încheiat şi că toate familiile au fost înştiinţate", a declarat comisarul de poliţie Mike Bush.

Identitatea celei de-a 50-a victime a fost comunicată ieri presei. Este vorba de Mohamad Moosid Mohamedhosen, în vârstă de 54 de ani, născut în Mauritius, insulă pe coasta Madagascarului.

Premierul Jacinda Ardern a anunţat joi că armele semiautomate de tip militar şi cele de asalt vor fi imediat interzise în Noua Zeelandă.

"Vă anunţ că guvernul va adopta măsuri imediate astăzi pentru a restricţiona potenţialul deţinerii acestor arme şi a încuraja proprietarii să îşi predea armele de foc", a declarat Ardern.

Componentele folosite în transformarea armelor în puşti semiautomate de tip militar vor fi de asemenea interzise, împreună cu încărcătoarele de mare capacitate şi a altor dispozitive ce permit rafale rapide.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE