Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Aplicaţia Start-up Nation, privind finanţări de până în 200.000 lei, va fi operaţională până duminică

Postat la: 10.06.2017 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Aplicaţia Start-up Nation, care priveşte programul cu acelaşi nume prin care se finanţează în limita maximă a 200.000 de lei fiecare nouă firmă sau afacere înfiinţată în 2017, este operaţională până duminică, existând şi posibilitatea testării online a proiectelor, anunţă vineri PSD.

„PSD anunţă iminenta lansare a programului Start-Up Nation - un angajament politic definit prin finanţarea în limita maximă a 200.000 de lei, pentru fiecare nouă firmă/afacere înfiinţată în acest an. De astăzi (vineri, n.r.) şi până duminică este operaţională aplicaţia Start-up Nation şi orice potenţial beneficiar o poate testa accesând link-ul https://testaresun.aippimm.ro/. În acest mod fiecare antreprenor sau curios are posibilitatea să exerseze, să verifice şi să evalueze online un posibil proiect eligibil pentru finanţare", se menţionează într-un comunicat de presă remis vineri agenţiei MEDIAFAX şi semnat de purtătorul de cuvânt al formaţiunii, Adrian Dobre.

Potrivit sursei citate, startul oficial al programului Start-up Nation se va da joi, 15 iunie 2017, la ora 10:00. "Start Up Nation este o promisiune importantă pe care PSD a făcut-o în timpul campaniei electorale şi totodată unul dintre cele mai ambiţioase programe de sprijinire a antreprenorilor români. Vrem ca tinerii să se implice, să-şi facă firme, să dezvolte afaceri. Prin acest program îi sprijinim cu finanţarea nerambursabilă de până la 200.000 lei, pe proiect, şi sunt convins că în scurt timp vom constata cu toţii beneficiile, inclusiv în privinţa acelor tineri care doreau să plece din ţară şi cărora acest program le oferă opţiunea şi sprijinul de a începe o afacere în România " se mai arată în comunicatul citat.

De asemenea, în comunicat se arată că în 2017, prin Start Up Nation - program care sprijină dezvoltarea capitalului autohton - se estimează finanţarea a 10.000 de noi business-uri, care vor crea cel puţin 10.000 de noi locuri de muncă. „Programul are o alocare de 1,7 miliarde lei, din surse bugetare naţionale şi fonduri europene, iar suma pe care un beneficiar o poate obţine este de maxim 200.000 de lei. Înscrierea în Program va fi deschisă public pentru 30 de zile şi se face online, începând cu data de 15 iunie 2017, timp în care potenţialii beneficiari vor înscrie planurile de afaceri", se mai precizează în comunicat.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE