Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Anunt sumbru de la seful INFP! Cutremur violent de 8,1 pe scara Richter in Romania

Postat la: 08.11.2017 | Scris de: ZIUA NEWS

0

In Vrancea, una dintre cele mai active zone seismice din Europa, s-ar putea produce un cutremur puternic. Directorul INFP, Constantin Ionescu, a declarat pentru Observator ca, potrivit unei harti speciale realizata de specialisti, cel mai puternic sesim care poate avea loc in tara noastra este de 8,1 magnitudine.

"La noi, pana la realizarea acestei harti, cutremurul maxim posibil a fost de 7,8 grade. In urma ultimelor cercetari pe care le-am facut am reconsiderat cutremurul maxim posibil la 8,1 grade Richter. Vrancea poate sa produca un astfel de cutremur", a spus Ionescu. De la inceputul acestei luni, in Romania au avut loc 6 cutremure. Un mare cutremur a fost prezis de Maria Gheorghiu. Femeia care a prezis tragedia de la Colectiv, Maria Gheorghiu, revine cu o noua previziune si sustine ca a primit un mesaj in care i se spune ca Romania va fi lovita de un cutremur puternic in perioada imediat urmatoare.

"In noaptea de 25 spre 26 octombrie am primit un mesaj in care spunea: acum incepe cernerea, cerul si pamantul. Vedeam cum pamantul si cerul se clatina foarte tare, dar pamantul parca nu se clatina, sarea ca pe arcuri si un glas spunea: un nou alt cutremur va cerne pamantul. In data de 29 octombrie primesc un nou mesaj care spunea: un nou alt cutremur va cerne pamantul si atunci am intrebat, bine, dar mesajul asta a mai fost si am intrebat cand si mi s-a spus ca o sa vedeti un nou alt cutremur in zona Vrancea, o sa vedeti zilele acestea. Probabil ca va fi un cutremur, speram ca nu va fi atat de mare, dar va fi unul insemnat", sustine Maria Gheorghiu, la Antena Stars.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE