Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Anunt neasteptat despre trupa Iris si Cristi Minculescu

Postat la: 28.08.2017 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Este oficial, trupa Iris si-a incetat colaborarea cu Cristi Minculescu, Valter Popa si Doru Borobeica. Noi artisti fac parte din proiectul muzical Iris.

Colaborarea lui Cristi Minculescu, Valter Popa si Doru Borobeica s-a incheiat la sfarsitul lunii august cu trupa Iris. Formatia vine acum intr-o noua formula si promite multe. Anuntul destramarii a fost facut chiar de membrul fondator al trupei Iris pe una dintre retelele de socializare. "Salut prieteni! Sunt Nelu Dumitrescu, membru fondator al trupei IRIS din anul 1975, unic detinator al MARCII - I R I S - inregistrata la OSIM, liderul trupei, motiv pentru care imi revine sarcina de a va face cunoscut faptul ca, incepand cu data de 27.08.2017 a incetat colaborarea cu formatia IRIS a domnilor Borobeica Dorulet, Cristian Minculescu, Valter Popa. Trupa IRIS merge mai departe, isi urmeaza calea pe care si-a ales-o in 1975, drept urmare, am deosebita onoare de a va anunta noua componenta a trupei:

- NELU Dumitrescu - tobe-membru fondator 1975

- NUTU Olteanu - chitara solo - membru fondator 1975

- RELU Marin- clape

- COSTI Sandu- solist vocal

- ALIN Moise - chitara solo

- GEORGE Costinescu- chitara bas

- CRISTI Dumitrescu- tobe

Va asteptam la concerte, sa ne vedeti la treaba! "Domnul intareste pasii omului, cand ii place calea lui", a fost mesajul postat de Nelu Dumitrescu, fondatorul trupei Iris.

Cristi Minculescu a mai parasit o data trupa Iris, in 2015, iar atunci a ales sa se intoarca. Anuntul reintoarcerii lui a fost facut chiar de artist, in urma cu doi ani. "Asa cum am mai spus, mutarea mea in Germania nu presupune deloc ruperea legaturilor cu tara mea si cu fenomenul muzical din Romania. Am spus-o si o repet: am fost si raman deschis oricaror colaborari artistice. In acest sens am initiat legatura cu cativa muzicieni germani, alcatuind trupa Lotus, am reluat contactul cu Nutu Olteanu, fondator la trupei Iris si, impreuna doi muzicieni suedezi, am format ceea ce a fost numit un Super-grup, iar mai recent mi-am format propria trupa, alcatuita din muzicieni mai tineri dar deosebit de talentati: Rares Totu (chitara), Seby Yo (bass), Cosmin Farcas (clape) si Catalin Cioarga (tobe), impreuna cu care sustin cele mai multe concerte (pentru viitorul apropiat avem programate cantari la: Bucuresti, Iasi, Suceava, Botosani, Bacau, Targoviste, Campina, Sinaia si altele). Sigur ca m-a bucurat oportunitatea de a ma reintalni pe aceeasi scena cu vechii mei colegi de la Iris si cu Doamna Felicia Filip si ne vom stradui cu totii sa oferim publicului momentele memorabile pe care si le doreste. Asteptam cu nerabdare reintalnirea cu oamenii minunati din Cluj si din Targu Mures si speram sa mai avem cat de curand astfel de ocazii speciale in care muzica ne uneste!", a fost mesajul lui Cristi Minculescu de la vremea respectiva.

 

 

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE