Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Anunt de ultima ora de la Politia Romana. Toti crescatorii de caini de rasa pot plati amenzi uriase

Postat la: 07.01.2019 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Politia Romana trage semnalul de alarma. Toti romanii care au caini de rasa sunt vizati! Riscati o amenda usturatoare sau dosar penal daca nu va supuneti noilor reguli. Acestia sunt obligati sa se informeze despre obligatiile pe care le au in ceea ce priveste detinerea unui astfel de caine.

Mai mult, politistii vor relua controale la nivelul intregii tari pentru a identifica toate patrupedele tinute in locuinte, indiferent daca e casa sau apartament. Cei care nu indeplinesc conditiile prevazute de lege, risca nu doar amenzi, dar si dosar penal.

Pe site-ul Asociatiei Chinologice sau al politiei sunt informatii despre rasele de caini vizate, precum si clasificarea lor. Politia Romana spune ca cei care au astfel de caini sunt obligati sa-i inregistreze la politie, dupa ce, in prealabil, au obtinut documente de la Asociatia Chinologica, care stabilesc rasa si categoria din care fac parte animalele.

In plus, proprietarii sunt obligati sa castreze animale, in special cainii de atac, dar si sa cumpere asigurari de raspundere civila, pentru ca exista situatii de risc si trebuie ca eventualele pagube sa fie acoperite. In 2018, in urma controalelor, au fost identificati 32.000 de caini neinregistrati oficial, astfel ca proprietarii au fost amendati ori s-au ales cu dosare penale.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE