Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Anunt-bombă al judecătoarei Geanina Terceanu: "Cristi Borcea mai are un copil!"

Postat la: 07.04.2017 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Telenovela în care Cristi Borcea este protagonist este departe de a se încheia. După ce a divorțat de Alina Vidican și a început o relație cu Valentina Pelinel după ce aceasta i-a dăruit un fiu, fostul șef dinamovist ar mai putea avea un copil.

Geanina Terceanu, judecătoarea care a fost acuzată că a luat mită de la Borcea și de la frații Becali ca să dea o sentință favorabilă în Dosarul Transferurilor, spune că are un copil cu Borcea. Acesta a solicitat chiar din închisoare să discute cu Geanina Terceanu pentru a-i pune întrebări în acest sens. Terceanu le-a spus jurnaliștilor că îl iubește pe Borcea și că au un copil împreună.

"Îmi este dor de el. Am și un copil cu Borcea. Am un copil. Duceți-vă la mine la țară și vedeți, dacă tot sunteți așa de curioși. Eu vă întreb cine vă crește sau cine vă crește copilul? Vedeți câți bani am luat. Nu sunt 220.000 de euro. A trecut un an și jumătate. Nu știu ce mai vreți. O să vă iau locul la serviciu, asta o să fac", a spus Terceanu.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE