Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Angajatii de la Radio Romania protesteaza impotriva presiunii editoriale impuse de managerul Dan Preda

Postat la: 29.07.2017 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Sindicatul Angajatilor din Radio Romania a luat act de nemultumirile jurnalistilor de la postul Radio Romania Actualitati si CONDAMNA cenzura editoriala impusa de managerul postului, domnul Dan Preda, dar si de directorul interimar Georgica Severin. Postul National de Radio este in slujba cetatenilor si NU in slujba Partidului Social Democrat.

Pe aceasta cale ii solicitam domnului Presedinte al PSD, Liviu Dragnea, demiterea de urgenta a domnului Georgica Severin din functia de Director Interimar! In acelasi timp atragem atentia ca pe langa cenzura instituita la nivel de institutie, domnul Georgica Severin cheltuieste banii publici dupa bunul plac, semnand contracte de curatenie in timp ce institutia are angajati in acest domeniu, facand ITP si RCA la autoturismele institutiei la o firma din Campina, diverse achizitii fara licitatie si calatorind la EBU sau ABU folosind bilete la business class, da si alte contracte cu multe semne de intrebare.

Cel mai nou derapaj editorial a avut loc zilele trecute, cand managerul Dan Preda (retineti: managerul si nu un reporter sau un realizator) a facut un interviu in exclusivitate cu primul ministru Tudose. Va reamintim ca libertatea presei intr-o tara din Uniunea Europeana este garantata prin Constitutie, iar jurnalistii din Radio Romania sunt supusi in prezent la presiuni editoriale care sfideaza orice inchipuire.

Atasat acestui comunicat va transmitem si scrisoarea jurnalistilor de la RRA, scrisoare care se vrea un semnal de alarma fata de situatia actuala!

 

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE