Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Andrei Gheorghe ar fi murit din cauze naturale. Cunoscutul realizator de emisiuni ar fi suferit un infarct în trecut şi avea afecţiuni cardiace

Postat la: 20.03.2018 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Din primele verificări, nu sunt indicii că moartea jurnalistului Andrei Gheorghe ar fi fost una suspectă, acesta fiind cunoscut ca suferind de afecţiuni cardiace şi având un infarct în trecut, au declarat surse judiciare. Rezultatul testului toxicologic, în circa o săptămână.

Primele verificări efectuate în cazul jurnalistului Andrei Gheorghe au relevat faptul că acesta avea afecţiuni cardiare, suferind un infarct în trecut, au precizat sursele citate. Cercetările continuă în acest caz, doctorii de la Serviciul Judeţean de Medicină Legală care au efectuat autopsia, urmând să se pronunţe după vor primi, în aproximativ o săptămână, rezultatele testului toxicologic, au spus sursele menţionate.

Jurnalistul Andrei Gheorghe, realizator de radio a murit, luni seara, la vârsta de 56 de ani, potrivit IPJ Ilfov. Andrei Gheorghe a fost găsit decedat acasă. Decesul a fost constatat în urma unui apel la 112, în urma căruia poliţistii s-au deplasat la o adresă din Voluntari, unde a fost găsită o persoană decedată, în baia locuinţei. Ulterior, s-a confirmat că persoana era Andrei Gheorghe, conform IPJ Ilfov.

 

 

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE