Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Andreea Cosma îi răspunde lui Bichineţ: „Portocală" m-a paradit în sensul că mi-a distrus cariera. A sperat că voi avea relaţii intime cu el

Postat la: 21.02.2018 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Deputata PSD Andreea Cosma i-a răsuns colegului Corneliu Bichineţ, deputat al PMP, după ce acesta a întrebat-o, de la tribuna Parlamentului, dacă a fost „paradită" de fostul procuror Mircea Negulescu, cunoscut şi ca „Portocală". Cosma a precizat că sintagma folosită înseamnă că fostul procuror i-a distrus cariera şi liniştea, dar că nu a avut vreo relaţie intimă cu el.

„Răspunsul pentru pentru colegul Bichineţ, pe care îl respect şi îl apreciez: Da, m-a 'paradit' în sensul că mi-a distrus liniştea, viaţa, fericirea, cariera şi sansa de a avea încă un copil, de a-mi întemeia o familie, având în vedere că eram însărcinată la momentul la care efectua o urmărire penală în mod abuziv asupra mea. Nu m-a aruncat în puşcărie pentru că a sperat că voi avea relaţii intime cu el. L-am ţinut cald până s-a suspendat din funcţie. Dacă aş fi întreţinut relaţii intime cu el nu mai prezentam interes şi a doua zi tot puşcăria mă aştepta. Am fost suficient de deşteaptă cât să mă folosesc doar de mintea mea şi nu şi de alte părţi ale corpului meu ca să fac faţă celui care mi-a distrus viaţa", a declarat Andreea Cosma.

Social-democrata a depus şi o plângere penală împotriva procurorului Negulescu, pe care îl acuză de cercetare abuzivă, represiune nedreaptă, sustragerea sau distrugerea de înscrisuri şi abuz în serviciu. Anterior, în şedinţa Camerei Deputaţilor de miercuri, deputatul PMP Corneliu Bichineţ a avut un nou discurs ieşit din comun, după ce a cerut să afle mai multe detalii despre legătura între deputata Andreea Cosma şi fostul procuror Mircea Negulescu, adică dacă aceasta ar fi fost „paradită" sau nu de fostul magistrat. „Doamna deputat de la PSD care a devenit vedetă naţională e aici. Doamna Andreea Cosma. Am o nedumerire, nu masculină, nu freudiană. Până la urmă acel păcătos, procurorul Portocală, care s-a dovedit a fi foarte prost, a paradit-o sau nu a paradit-o", a declarat Corneliu Bichineţ de la tribuna plenului Camerei Deputaţilor.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE