Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












André Rieu a facut infarct si si-a anulat toate concertele

Postat la: 20.12.2016 | Scris de: ZIUA NEWS

0

André Rieu si-a anulat toate concertele pe care le avea programate in luna decembrie in Marea Britanie dupa ce un membru al orchestrei sale a suferit un infarct.

Artistul olandez, in varsta de 67 de ani, a anuntat ca nu va mai putea sa concerteze la Londra, Birmingham, Manchester si Glasgow deoarece simte ca "nu ar fi corect" sa continue acest turneu fara acel membru al orchestrei - a carui identitate nu a fost dezvaluita -, care s-a imbolnavit sambata si a carui stare de sanatate ramane critica.

André Rieu spune ca muzicienii din orchestra reprezinta familia lui, deoarece ei i-au fost alaturi in ultimii 25 de ani in concertele si turneele pe care le-a sustinut in lumea intreaga.

"Va anunt cu regret ca am luat decizia de a-mi amana concertele de la Londra, Birmingham, Manchester si Glasgow. Aceasta ar fi trebuit sa fie cea mai frumoasa perioada a anului si abia asteptam sa aducem bucurie si fericire tuturor fanilor, tuturor spectatorilor nostri. Insa cei mai multi membri ai orchestrei mele canta alaturi de mine de peste 25 de ani", a spus artistul intr-o declaratie de presa oficiala.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE