Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Anchetă la Penitenciarul Găești, după ce un deținut a fost găsit mort

Postat la: 14.09.2018 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Un deținut în vârstă de 51 de ani, închis la Penitenciarul Găești pentru furt, a fost găsit mort, vineri, la apelul de dimineață, polițiștii din Dâmbovița deschizând un dosar penal pentru a verifica de ce a murit bărbatul.

Purtătorul de cuvânt al Penitenciarului din Găești, agent şef principal Florin Ispas, a declarat că la apelul de dimineață, când se dă deșteptarea deținuților, angajații închisorii au descoperit că un bărbat de 51 de ani, închis pentru furt calificat, a murit. Acesta stătea în cameră cu încă 9 persoane. "Persoană a fost găsită decedată. A fost anunțată imediat ambulanța însă nu s-a mai putut face nimic, a fost informată și poliția. Trupul este acum la medicină legală pentru a fi stabilite cauzele decesului. Nu prezenta urme de violență", a declarat Ispas. Florin Ispas a mai precizat că bărbatul, care era condamnat la șase ani și șase luni de închisoare, era în evidențe cu hipertensiune. Bărbatul era din Bacău și era recidivist. Reprezentanții Poliției Dâmbovița au declarat că polițiștii au deschis un dosar penal pentru ucidere din culpă.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE