Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Anchetă internă la IPJ Teleorman, după ce un tânăr s-a pozat bând bere în maşina Poliţiei

Postat la: 04.07.2018 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Conducerea Inspectoratului de Poliţie al judeţului Teleorman a deschis o anchetă internă, după ce un tânăr s-a pozat bând bere la volanul unei autospeciale de Poliţie, iar imaginile au apărut pe Facebook, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Imagini cu un tânăr care bea bere dintr-un pahar în timp ce se află la volanul unei autospeciale de Poliţie au apărut pe Facebook, iar conducerea IPJ Teleorman a deschis o anchetă, stabilind, deocamdată, că fotografiile au fost realizate în localitatea Brânceni, în faţa unei societăţi comerciale.

"Având în vedere imaginile apărute în spaţiul public, în care un bărbat apare într-o autospecială de poliţie, conducerea IPJ Teleorman a demarat verificări interne, pentru a se stabili împrejurările în care s-au realizat fotografiile. În faza preliminară a acestor verificări, s-a stabilit că fotografiile au fost făcute în autospecială, în localitatea Brânceni, în faţa unei societăţi comerciale, unde şeful de post dintr-o comună alaturată, Storobăneasa, efectua anumite verificări", a declarat, marţi, corespondentului MEDIAFAX, Teodora Dragole, purtătorul de cuvânt al Poliţiei Teleorman.

Sursa citată a mai spus că incidentul s-a produs deoarece poliţistul a plecat de lângă autospecială, aceasta fiind lăsată nesupravegheată, însă cheile şi documentele erau asupra omului legii. Dragole a precizat că s-a dispus cercetarea disciplinară îl vizează pe poliţistul care a lăsat autospeciala nesupravegheată.

 

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE