Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












ANAF pune la dispoziţia contribuabililor calculatoare în sistem self-service

Postat la: 10.08.2018 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Agenţia Naţională de Administrare Fiscală (ANAF) a anunţat joi, într-un comunicat, punerea la dispoziţia contribuabililor de calculatoare în sistem self-service în 98% dintre sediile sale.

Scopul calculatoarelor, conform ANAF, este de a le permite contribuabililor să se obişnuiască cu serviciile online puse la dispoziţie.

„La cererea contribuabililor, aceştia pot fi asistaţi de inspectorii fiscali în toate etapele utilizării serviciilor online: înscrierea în Spaţiul Privat Virtual, depunerea de declaraţii, consultarea ghidurilor şi informaţiilor existente pe site-ul ANAF etc.

În plus, tot la cererea contribuabililor, inspectorii fiscali ANAF pot oferi îndrumări cu privire la modul de îndeplinire a obligaţiilor fiscale", se arată în comunicat.

Nu în ultimul rând, „începând cu 1 ianuarie 2019 comunicarea dintre MFP-ANAF şi contribuabili va fi realizată exclusiv online", precizează instituţia.

 

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE