Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Amenințări și urlete in institutiile Primariei Capitalei. Ce se intampla este absolut ireal, protagonist directorul ALPAB - Marius Albisor, protejatul Gabrielei Firea!

Postat la: 03.09.2018 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Modul în care se face "transferul" angajaților la noile companii municipale ale primariei condusa de Gabriela Firea. Azi, la ALPAB. Acesta haos generalizat se resimte în serviciile publice ale Primăriei Capitalei, dupa cum se poate vedea in filmuletul atasat, ceea ce se vede de la minutul 1;20 e absolut ireal.

Filmarea video este cu discutiile care au avut loc la Administratia Lacuri, Parcuri si Agrement Bucuresti, in data de 31.08.2018, iata cum se comporta si ce limbaj a folosit repzentantul institutiei Directrorul General Marius Albisor. Deja a trecut la atac amenintari si presiune fata salariatii ALPAB. Salariatii au facut demersuri pe langa consilierii municipali care nu sunt aserviti Gabrielei Firea, ca sa ia masuri pe cat posibil.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE