Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Ambulanță aflată în misiune, lovită de o mașină condusă de un șofer beat și fără permis

Postat la: 14.11.2017 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Un grav accident de circulație a avut loc, în această seară, pe drumul județean care leagă Arad de localitatea Fântânele. O asistență și o pacientă aflate într-o ambulanță au fost rănite, după ce un șofer beat și fără permis a intrat cu mașina în autospecială.

Potrivit reprezentanților Inspectoratului Județean de Poliție Arad, șoferul unei ambulanțe care avea în funcțiune semnalele luminoase și acustice a încercat să depășească o mașină. Însă, în momentul depășirii, șoferul autoturismului a virat brusc la stânga, lovind ambulanța. În urma impactului, asistenta din ambulanță, de 45 de ani, și pacienta în vârstă de 59 de ani au fost rănite.

"După incident, autoturismul a părăsit locul accidentului, fiind însă identificat si depistat de polițiști la scurt timp, pe raza municipiului. În urma verificărilor efectuate, polițiștii au identificat și reținut pentru 24 de ore un bărbat de 61 de ani, din Arad. Acesta nu deține permis de conducere, autoturismul nu este înmatriculat, în urma testării cu aparatul alcooltest a rezultat o alcoolemie de 1,20", arată IPJ Arad.

Polițiștii arădeni au deschis un dosar penal pe numele șoferului care a intrat cu mașina în ambulanță pentru conducerea unui autoturism neînmatriculat, fără permis de conducere și sub influența alcoolului, vătămare corporală din culpă și părăsirea locului accidentului.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE