Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Ambasadorul Marii Britanii discută cu Tudorel Toader la sediul Ministerului Justiţiei

Postat la: 06.09.2017 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Paul Brummell, Ambasadorul Marii Britanii în România, a sosit, miercuri dimineaţa, la sediul Ministerul Justiţiei, unde are o întâlnire cu ministrul Tudorel Toader. Potrivit unor surse din cadrul instituţiei, discuţiile sunt legate de pachetul de legi din justiţie.

Întâlnirea dintre Brummell şi Toader nu a fost anunţată oficial de Ministerul Justiţiei sau de Ambasadă. Diplomatul a venit la sediul ministrului la ora 10.00, potrivit News.ro. Marţi, Tudorel Toader a avut o întâlnire de două ore şi cu ambasadorul SUA, Hans Klemm. La final, Hans Klemm a spus că discuţia a fost una "fructuoasă şi completă", despre viziunea ministrului şi responsabilităţile ca ministru. "Aştept să lucrez mai departe cu ministrul şi cu Guvernul", a mai declarat ambasadorul american, precizând că în cursul acestei zile va fi transmisă o declaraţie comună legată de întâlnirea cu ministrul Toader.

Întâlnirea celor doi oficiali a început la ora 8.30, având loc la solicitarea diplomatului american, în contextul în care Ambasada SUA s-a declarat îngrijorată pentru independenţa sistemului judiciar ca urmare a modificărilor propuse de Toader la legile justiţiei. În 29 august, Statele Unite au luat cunoştinţă de propunerile Ministerului Justiţiei din 23 august cu îngrijorare pentru independenţa sistemului judiciar, a anunţat săptămâna trecută Ambasada SUA la Bucureşti, care i-a îndemnat pe toţi actorii executivi, legislativi şi judiciari din România să colaboreze pentru a continua lupta ţării împotriva corupţiei şi pentru a asigura credibilitatea instituţiilor sale.

 

 

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE